Dröm 2011

…är en sommarstuga för familjen. Det känns verkligen som det är dags nu! Alla är engagerade och har önskemål om drömhuset, önskemål som visserligen spretar åt olika håll men som visar på att vi har olika förväntningar. C vill ha lekstuga med dörr (mycket viktigt), grönsaksland och hoppmatta. S vill ha sängar för kompisarna som ska sova över och en tv/playstation så man kan spela spel om det är dåligt väder. Mina drömmar handlar om en känsla av ett annat slags liv än livet i staden. Behov av omväxling och enkelhet. En plats att odla på, vara kreativ och konstruktiv. Använda kroppen till att klippa gräs, gunga, springa, gräva, cykla, simma.

Vindspel av bestick och pärlor

Jag ska redan i morgon dag köpa en ny pärm. En pärm att fylla med idéer om ett sommarhus. Avslutar med en härlig bild från Me and Alice.

Leave a Reply