Ordningen återställs

Återstoden av sommarlovet kan nu räknas i timmar. Jag ser fram emot vardaglig ordning. Har tagit ledigt två dagar med barnen för att vi tillsammans skulle uppgradera deras rum. Men mannen tog bilen, den enda vi har, till jobbet idag. Så vi planerar om, det blir cykelutflykt, lunch på stan och nya gympaskor istället för skrivbord, bokhyllor och klädskåp idag.

Tre härliga tidningar låg och väntade på mig när vi kom hem från Alnön igår. För höstlig matinspiration kan jag rekommendera senaste numret av Lantliv Mat & Vin. Snabb pasta för vardagskvällarna, härliga lammrecept, mustiga efterrätter som tarte Tatin och chokladtårta med körsbär.

Tankarna på jobbet håller jag med viss ansträngning borta tills på onsdag morgon när det inte går längre…

One thought on “Ordningen återställs

  1. Men det blir bara en tredagars vecka, flyger förhoppningsvis förbi! :)
    Jag är hemma med Myggan idag med, förskolan är stängd för planering här med. Fast imorgon är det som vanligt här, så vår andra planeringsdag måste ligga någon annan gång. Vi är billösa vi med, så vi pillr i trädgården och diskar ytterdörrar istället (har nog aldrig gjorts, den är mer grå en vit. Fast ganska hackig, med klister och spikar på och i, så det är tveksamt om den kommer att gå att rädda i förlängningen. Men den få går ett tag till. Det är säkert sånt man slutar se efter ett tag också. :)
    Vi hörs!
    Sara

Leave a Reply