Sara kolla koppen!

Vore inte detta glamour, med passande ägg-kopp (men du kanske inte äter ägg?) Värt ett besök på Fullerö kanske, där finns Greengates produkter. Jag åker nog dit söndag fm, ses vi där?

One thought on “Sara kolla koppen!

  1. Vad roligt att du säger det, jag undrar om jag inte såg denna i Tehusets (heter de så? Den i Forumgallerian.) skyltfönster när jag sprang förbi häromdagen. tyvärr skulle jag med ett tåg (hade varit förbi Åhlens och plockat upp ett par strumpbyxor) så jag hann inte gå in, men de hade flera fina i den stilen, gammaldags tjusiga, från Greengate.Jag vill absolut åka till Fullerö, men jag får ta det en annan gång, tänkte kila förbi loppisen söndag eftermiddag (visst är det då Domarringens är?) Och sen har Katie kalas igen (något vuxnare, mormor etc) på eftermiddagen.
    Vi ses och hörs! Och C var oerhört söt imorse. Mina kläder (jag menar Katies…) har kommit, jag ska hämta dem idag – perfekt!!)
    Sara

Leave a Reply