Måste man äta också?

Lavendelknippe

Härlig lavendel

…men det är SÅ tråkigt att äta själv. När jag hade städat ur vitrinskåpet vid matplatsen från gamla smulor, ljuslyktor vi aldrig tänder och tusen miljoner små klippta pappersbitar som en gång var ett av Cs projekt blev jag sällskapssjuk. Det löstes genom en tur till köpcentrumet. Åhlens är en trevlig affär. De har mycket snyggt och praktiskt till bra priser, och jag gillar när man kan köpa bakformar, strumpbyxor och en pocketbok på samma ställe. Till skåpet köpte jag två korgar med klädd insida. Nu ligger där barnens alla pysselböcker i den större korgen, och stearinljus i den mindre. Skåpet ser genast prydligare ut. Jag köpte också en fin lavendelplanta att sätta på balkongen. Hoppas vinden kommer ta med sig doften in.

2 thoughts on “Måste man äta också?

 1. Men kom till Bröjklinge, som Katie säger!! Efter jobbet en dag, om/när det passar. :)
  Jag blir alltid lite splittrad, hälften exalterad över att göra vad jag vill när jag vill och hälften nedstämd/ensammast i världen.
  Samma sak när jag bor själv på hotell…
  Vi hörs!
  Sara

 2. Hej igen!
  Jag har en massa midsommarbilder – mailade dig i fredags på din jobbmail, men det gick inte fram (6 Mb). Om du mailar mig en bra adress att skicka dem till så provar jag igen!
  Ha det bra!
  Sara

Leave a Reply