Tisdagens tips

Caro fick ögoninflammation i söndags så hon har varit hemma några dagar. Pigg som en mört idag, och då hon stod över måndagens simskola så hade vi egen simskola idag på Fyrishov hon och jag. Hoppade från kanten och simmade med flytpuffar. Spanade på en sköld att fästa Baddaren-märket på när simskolan är klar. Jag köpte (äntligen) ny baddräkt.

Dagens tips:

The duchess (film)
Den sanna berättelsen om den vackra och glamorösa Georgina Spencer, en av 1700-talets mest inflytelserika kvinnor. Hon var (olyckligt) gift med hertigen av Devonshire och umgicks med ministrar och prinsar. Hon blev en modeikon, kärleksfull mor men framför allt en slug politisk aktör och folkets älskling. Men Georgianas kärleksliv var komplicerat. Hon hade ett förhållande med sin barndomskärlek Earl Grey samtidigt som maken levde öppet tillsammans med hennes bästa väninna Lady Bess. Kostymdrama av bästa sorten och ett mycket gripande kvinnoöde.

Ny duschmatta
När bytte du duschmatta senast? HM Home har en till bra pris och med rätta budskapet!

Köttfärslimpa
Jättegott med pressad potatis och små gröna ärtor!
Bilden har jag lånat från coop.se, där finns ett bra recept.

Leave a Reply