Söndag 21 november

Idag har min pappa födelsedag! Vi ska ringa och sjunga på Skype snart.

Hurra hurra hurra hurra!

Veckan har varit full med jobb och fläng hit och dit. I fredags var jag på tredje besöket till huvudstaden, med för högklackade skor och för tunn jacka. Mobilens batteri tog slut strax före hemgång. Fick betala kontant på bussen, halta till skola och förskola. Väl hemma var jag iskall, med magont och värkande fötter. Försökte tina upp  mig i badet men kände mig mer och mer eländig och sjuk. Låg i sängen större delen av fredagskvällen och lördagen. Nu mår jag bra, trött i huvudet bara.

Idag tog jag en sväng till Ikea. Tyget i nedanstående post var fint, men lite stormönstrat. Kanske jag åker tillbaka och köper en meter och syr kuddar av. De matchande tabletterna jag sett på webben fanns inte på vårt varuhus, men den fina röda brickan fick följa med hem, liksom en 100-pack värmeljus. En vanlig kväll går det åt 6-8 ljus här hemma.

Bild från www.ikea.com.se

/Maria

Leave a Reply