Utveckling

Låg i badet igår och tänkte att jag måste få lite fason på den här bloggen. Vad gör andra riktigt bra, vem kan jag sno idéer av? Vad passar i blogg-formatet? Ska jag ta hänsyn till min väldigt begränsade publik? Eller kan jag göra lite vad som helst och låtsas att jag har 1000-tals läsare dagligen?

Resultatet blev ett slags plan. På tisdagar blir det tre tips. Tips om vad som helst, bra grejer, filmer, mat, shopping, barnrelaterat, huller om buller tror jag. På söndagar blir det sammanfattning av veckan som gått. Jag ska försöka. Börjar redan nu (fast det är onsdag) med tre tips:

Lovefilm.se

Jättebra, enkel tjänst för prenumeration på film och tv-serier. Teckna dig för ett konto (avgör hur mkt film/månad du kan få hem), lägg upp en lista på filmer och TV-serier du vill se, prioritera dem och vänta på brevbäraren. Finns jättemycket att välja på. Vi har haft tjänsten i ett par år och är mycket nöjda.

Ekologiska hudvårdsprodukter till barn och vuxna från svenska Estelle & Thild

Finns att köpa via Kicks.se exempelvis. Vi använder hudkrämen, shampoo och balsam till barnen, själv använder jag just nu rengöringskrämen och ögonkrämen.

The Flood på YouTube

Senaste singeln från Take That – The Flood. Videon är snygg och superbrittisk. Rule Britannia! Jag försökte få in en brittisk bild här, men mitt bloggprogram vill inte…

Kram/Maria

One thought on “Utveckling

Leave a Reply