Paket med posten

Idag cyklade C från förskolan till gympan, gympade 45 minuter och cyklade sedan hem igen, via Konsum där vi hämtade ett paket. Sen åt hon 3 fiskpinnar, en macka, en potatis och en massa morotsbitar. Det här var i paketet!

Bild från Pomp De Lux

Coola brallor till Simon. Han gillar när det hänger lite. Fick ett par jeans i samma modell.

Bild från Pomp De LuxFin somrig tunika till Caro. Lång som en klänning just nu. Smalrandig i vitt och ljusblått, superfräscht!Bild från Pomp De Lux

Baströja i mönstervävd trikå, ljust grå-blå med små knappar vid ärmslutet. Rean på Pomp (i juni tror jag) är kort och jättebra, jag har gjort en önskelista med allt man kan behöva till sommaren så jag är redo när det är dags.

Förra helgen lyckades vi köpa 3 par vårskor till barnen, men vi gjorde värsta nybörjarmisstaget och försökte få dem att prova skor precis före lunch. Alla blev sura på alla kan jag säga. Vid helgens loppis på Simons skola hoppas jag få ihop stålar till ett par kängor och en skaljacka till Caro.

Grå grå grå

Snyggisar till hela familjen från HMs torsdagsnyheter.

Till maken, inte för att han skulle ta den på sig…

Till sonen, matchas med röda brallor för han är finast i starka färger.

Till dottern som gillar västar, värmer gott!

Till mig! Byxor med lite häng och linne för skönt skrynkel.

Alla bilder från www.hm.com

Höstplagg

Några favoriter från HM.com. En vaxad jacka håller emot kalla Uppsala-vindar väldigt bra. Jag har nött ut en Barbour som jag köpte begagnad för 250 kr för ett par år sedan.

Vaxad jacka

En poncho. Har en grå från Lindex sommarrea för några år sedan. Helt ok så länge det inte blåser! Bra modell om du har en bebis i magen… (vilket jag inte har).

Poncho, finns även i vitt, svart och grått

Lätt fodrad parkas, bra med en längre jacka när man cyklar till/från jobbet som jag gör.

Parkas, finns även i svart.

Det som var i paketen

Min mobil är här! Den är så fin, så fin. Har lyssnat på popmusik idag när jag cyklade till och från jobbet. Och en liten stund på jobbet också! Trevligt trevligt. Jag får passa mig bara så jag inte sjunger för högt på jobbet.

Cs paket från Pomp har också kommit. Västen, topparna och strumpbyxorna var jättefina, mjuka och sköna. Men toppen som skulle vara “purple” var mer ljust grå-rosa. Nåja, det är väl lite av ett lotteri att handla via datorn…

C var på utflykt med förskolan igår till ett skogsparti i närheten. Hon fick 2 myggbett som idag har svullnat upp ordentligt. Det ser lite otäckt ut, det ena bettet var i pannan så hon är tjock över näsan/ögonen. Men jag tycker det har lagt sig lite nu på kvällen.

Fina kläder till tjejen

Nu har jag skickat in en beställning till Pomp de Lux. Efter mycket klickande hit och dit blev det två klänningar, en liten väst, strumpbyxor och två toppar med lång ärm. Jag avstod från att bjuda in C till shoppingen, tänkte att det blev enklare så. Hoppas hon blir nöjd när paketet kommer!

Jag köpte flera plagg i våras till båda barnen, de har alla hållit sig fina genom tvättarna och har en liten egen stil med dämpade mjuka färger men coola skärningar/modeller.

Bild Pomp de Lux

Alla bilder från www.pompdelux.se

Hur ska man kunna välja

när så mycket fina kläder finns några klick bort? Några favoriter från Bonaparte, katalogen kom igår.

Fin mössa, härliga byxor.

Toppen till höger är jättesöt, med liten puffärm

Klänningen är mörkblå i botten

Ser fram emot att…

Bild från Pompdelux.se

…www.pompdelux.se öppnar webshoppen för hösten 1 september. Snubblade över det danska klädmärket på en annan blog, enmammasdag.com/helena tror jag att det var. Beställde både till S och C och är mycket nöjd! Rekommenderas varmt, har plagg för små och stora barn. Fin trikå i milda färger. Former som man kan leka i. Guldtightsen på bilden har C använt flitigt.