Nu har vi sett

Och vi ska lägga ett bud imorgon. Efter tre visningar har bara ett bud kommit som säljaren tyckte var för lågt, 625 tkr. Vi bjuder lite mer så får vi se. Det var ett charmigt hus! Tomten behöver såväl grovjobb som finlir, men det är ju sånt vi gillar att göra.

Vackert

Igår på närakuten rev jag ur en bild ur en gammal tidning. Det var en bild på en akleja, “Nora Barlow”. Vilken skönhet! Jag har aldrig sett dubbelblommande aklejor förrut. Sådana vill jag ha vid sommarstugan.

Akleja "Nora Barlow"

Dröm 2011

…är en sommarstuga för familjen. Det känns verkligen som det är dags nu! Alla är engagerade och har önskemål om drömhuset, önskemål som visserligen spretar åt olika håll men som visar på att vi har olika förväntningar. C vill ha lekstuga med dörr (mycket viktigt), grönsaksland och hoppmatta. S vill ha sängar för kompisarna som ska sova över och en tv/playstation så man kan spela spel om det är dåligt väder. Mina drömmar handlar om en känsla av ett annat slags liv än livet i staden. Behov av omväxling och enkelhet. En plats att odla på, vara kreativ och konstruktiv. Använda kroppen till att klippa gräs, gunga, springa, gräva, cykla, simma.

Vindspel av bestick och pärlor

Jag ska redan i morgon dag köpa en ny pärm. En pärm att fylla med idéer om ett sommarhus. Avslutar med en härlig bild från Me and Alice.