Skön söndag

image

Sitter på ett av stadens fik med en tekopp. Bullen är uppäten. Har tre påsar, en med mitt specialshampoo, en med Jamie Olivers nya kokbok och en med en mörkröd t-shirt och multifärgad stickad halsduk. Spelar Wordfeud. Barnen hos kompisar, all is well.

Söndag 21 november

Idag har min pappa födelsedag! Vi ska ringa och sjunga på Skype snart.

Hurra hurra hurra hurra!

Veckan har varit full med jobb och fläng hit och dit. I fredags var jag på tredje besöket till huvudstaden, med för högklackade skor och för tunn jacka. Mobilens batteri tog slut strax före hemgång. Fick betala kontant på bussen, halta till skola och förskola. Väl hemma var jag iskall, med magont och värkande fötter. Försökte tina upp  mig i badet men kände mig mer och mer eländig och sjuk. Låg i sängen större delen av fredagskvällen och lördagen. Nu mår jag bra, trött i huvudet bara.

Idag tog jag en sväng till Ikea. Tyget i nedanstående post var fint, men lite stormönstrat. Kanske jag åker tillbaka och köper en meter och syr kuddar av. De matchande tabletterna jag sett på webben fanns inte på vårt varuhus, men den fina röda brickan fick följa med hem, liksom en 100-pack värmeljus. En vanlig kväll går det åt 6-8 ljus här hemma.

Bild från www.ikea.com.se

/Maria

Veckan som gick

..var inte en standardvecka. Kanske därför som den kändes ganska lång? Barnen var borta på höstlov, hemmet var tyst. Sedan ledigt på Alnön på fredag, lördag, söndag. Men det var en bra vecka, jag tror barnen behövde en paus från skola/dagis-rejset. Jag skulle också vilja ha höstlov från jobbet! Åka till Stockholm kanske, laga goda grytor, promenera i solen. Imorgon kommer snön hälsar SMHI. S och C kommer bli glada! Jag kommer för säkerhets skull inte ta cykeln imorgon.