Att se fram emot

När jag var tonåring älskade jag att gå på disco och dansa flera timmar så benen värkte när man sent sent kröp i säng. Nu blir det inte så mycket röj på något dansgolv, någon enstaka gång hemmavid tillsammans med barnen och Spotify. Via jobbet var jag på en 50-årsskiva i början på juni. Det var en ganska viktig person på mitt jobb som fyllde jämt, så till festen var dels Lasse Tenander inbjuden, dels Lars Vegas Trio.

Lars Vegas Trio

Jag hade inte sett LVT live tidigare, men det var otroligt svängigt och roligt. Du kanske har hört jullåten “Kalle och hans vänner”? Det var så härligt att få skratta ordentligt, dansa, hoppa och klappa händerna. 29/11 spelar de på en musik/restaurang i Uppsala och jag har köpt biljetter till mig och Jonas. Hoppas verkligen att min bästis T (med man) kommer med också!

Halleluljah!

K.D Lang sjöng fantastiskt på OS-invigningen i vintras, det är faktiskt det starkaste minnet från senaste årens invigningar. Jag brukar försöka se invigningarna.  Musiken finns på Spotify, leta där om du vill höra något vackert och känslofullt. Originalet gjordes av Leonard Cohen för många år sedan.